10 juli 2009

Snabbvisit i stan

Jag tröttnade på regnet som vräkte ner, och är nu hemma en natt eller två så åker vi ut igen när vädret blir bättre. Det var skönt och avkopplande att vara ensam några dagar, men tre dagar på egen hand räckte. Jag är ju inte van att vara ensam! Ett tecken på att jag coolat ner mig lite är att jag måste fundera lite innan jag vet vilken dag det är. Nästa vecka får vi förresten gäster i Torpet, min bror med familj kommer och hälsar på. Det ska bli jättekul!

2 kommentarer:

Sara sa...

Kul att du hittade till min blogg! Vi skaffade torpet 2006 och det är nog det bästa vi gjort (förutom att vi fick en son förra året då...) :) Vi trivs så bra där ute! Ska bli kul att se vad ni gör med er lillstuga. Vi har bara själva boningshuset samt ett uthus så det är svårt att ha så mkt gäster eftersom själva torpet inte är så där superstort. Så en av våra planer är att bygga en "friggebod" till nästa säsong. Hoppas kunna få den lite charmig även om det blir helt nybyggt. I vilken län ligger ert torp?

Eva sa...

Hej Sara, vårt torp ligger i Västmanland. Den här sommarens projekt blir att ställa i ordning lillstugan på insidan. Ska försöka lägga ut lite fler bilder snart :-) Synd att man har så lite tid bara, man vill ju vara ledig också!